Peste 80% dintre elevii nostrii au admis din prima atat examenul teoretic cat si cel practic

Scoala de Soferi Modern Auto

Despre noi

La noi vei intalni o echipa profesionista si experimentata a carei multumire provine din gradul de promovabilitate al candidatilor si comportamentul rutier corespunzator al conducatorilor auto nou formati.

O imbunatatire continua a proceselor de pregatire si cresterea numarului de elevi scolarizati, sa aducem un aport din ce in ce mai vizibil a sigurantei pe drumurile publice.

Misiunea Scolii de soferi Modern Auto este in a oferi servicii de calitate si in a  educa soferi responsabili, pregatiti pentru situatiile din traficul de zi cu zi.

Cele mai mici preturi, cele mai mari reduceri si cele mai bune rezultate.Fiecare cursant beneficiaza de un plan de lectii individual in functie de evolutia acestuia.

Cursul de scolarizare este valabil timp de 1 an de la data terminarii scolii de soferi. Dupa trecerea acestui interval va fi necesara refacerea cursului de scolarizare auto.

Veţi merge să vă programaţi pentru susţinerea examenului practic(traseul). După programarea traseului, trebuie sa contactati imediat Scoala de Soferi Modern Auto pentru ca noi să putem rezerva maşina şi instructorul pentru ziua cea mare! examenul de teorie.

Felicitari! Sunteti detinatorul unui permis de conducere. Tot ceea ce mai trebuie sa faceti este sa va prezentati in zilele urmatoare cu un act de identitate la sediul DRPCIV pentru ridicarea permisului auto!

Persoanele cu domiciliu stabil in Bucuresti vor sustine examenul in Bucuresti, pe masina pe care au efectuat instruirea practica, precum si cei cu viza de flotant. Elevii care nu au domiciliul in Bucuresti vor sustine examenul in localitatea de care apartin.

Cele mai mici preturi

Instructiori profesionisti

Avize medicale si psihologice

Cursuri legislatie

Optiune plata in rate

Grafic Absolventi

Saptamanal un sofer din trafic este absolvent al scolii Modern Auto

Condus defensiv:

Instructorii nostri intodeauna vor pune accent pe condusul defensiv si atentia in trafic.

Profesionalism:

Cursantii scolii de soferi Modern Auto se vor prezenta la examenul auto doar atunci cand instructorul confirma pregatirea acestuia.

Raport anual: Raportul vizand admiterile la examenul teoretic si traseu

Ce ne recomanda

Cele mai mari procentaje de promovabilitate la examenele auto!

6000+ Absolventi

Peste 6000 de cursanti isi conduc acum atovehiculele pe strazile din Romania si nu numai.

100% Cursanti multumiti

Toti cursantii scolii de soferi Modern Auto sunt multumiti si intodeauna ascultam sfaturile lor.

100% Comunicare si Transparenta

Atat instructorii cat si profesorii sunt extrem de deschisi la parerile ori neplacerile cursantilor.

Cere oferta acum

Completeaza formularul de mai jos, iar in cel mai scurt timp un reprezentant Modern Auto va lua legatura cu tine.

Recomand cu drag cea mai buna scoala de șoferi,cu niște instructori pe măsura! O echipa de oameni profesioniști, calmi și pozitivi.

Cristi Miron Cursant

Admisa astazi din prima incercare! Recomand cu drag Scoala de soferi Modern Auto, cea mai buna alegere pentru seriozitate si rezultate!

Alina Stanciu Cursant

Seriozitatea, devotamentul, amabilitatea, rabdarea, calmul si profesionalismul manifestate au contribuit si la reusita mea. Mulțumesc intregii echipe Modern Auto!

Eduard Popescu Cursant