Iata ce trebuie sa stiti

Pentru inscrierea propriu-zisa, nu aveti nevoie pentru inceput decat de un buletin sau CI si un avans. In momentul inscrierii veti fi repartizat in seria imediat urmatoare (se depun serii saptamanal).
Se va incepe cu o perioada de 6 zile lucratoare, in care veti participa la cursul de legislatie rutiera sustinute de un renumit profesor cu care ne mandrim.
Pana la inceperea cursurilor de legislatie, trebuie sa aduceti la dosar urmatoarele documente:

Fisa medicala

Trebuie sa se specifice ca sunteti apt pentru a conduce autovehicule categoria B pe drumurile publice (aceasta se elibereaza NUMAI de catre clinici avizate de catre ministerul transporturilor)

Avizul psihologic

Din care sa reiasa ca sunteti apt pentru categoria B

Cazierul judiciar

cu mentiunea EXAMEN AUTO.

Daca nu aveti timp sau pur si simplu nu stiti unde sa mergeti pentru a obtine analizele medicale si avizul psihologic, noi va putem indruma la o clinica autorizata, unde puteti face examinarile necesare fara programare si fara a sta la cozi. De asemenea, vi se va pune la dispozitie una dintre masinile scolii pregatita intotdeauna sa va insoteasca pana la clinica si inapoi in secretariatul scolii pentru a eficientiza timpul dumnoavoastra.

Urmatoarea etapa, dupa finalizarea cursului de legislatie rutiera, este programarea pentru orele de pregatire practica. Se stabileste, de comun acord, zona de unde doriti sa fiti luat si lasat la intoarcere. Dupa efectuarea celor 15 sedinte de condus, noi va pregatim dosarul si vi-l inmanam in 2-3 zile lucratoare.

Urmatorul pas este sa mergeti la CEC sa platiti cele 2 taxe (6 RON, contravaloare taxa de examinare si 68 RON, contravaloare permis). Aceste 2 chitante le atasati la dosarul eliberat de catre noi si va prezentati la sediul DRPCIV pentru a sustine proba teoretica.
ATENTIE!!! In momentul in care mergeti la DRPCIV, trebuie sa fiti temeinic pregatiti, pentru ca, odata ajunsi acolo, nu exista programare pentru examenul de sala. In prima faza veti merge la unul din ghiseele de la etajul 1, unde vi se va verifica corectitudinea dosarului eliberat de catre scoala noastra, iar apoi veti fi invitat in sala de examen, unde aveti exact 30 minute sa raspundeti corect la minim 22 de intrebari din 26.

Sustinerea examenului de sala

  • Daca sunteti declarat ADMIS veti merge sa va programati data si locul in care veti sustine examenul de traseu. Zonele de examinare pentru Minicipiul Bucuresti sunt: Berceni (Grand Arena Mall), Pantelimon, Bucurestii Noi (Sos. Chitila), Rahova ( str. Samoila Vulcan), Militari (Kaufland) iar pentru judetul Ilfov se sustin examene in zonele Palatul Copiilor si I.O.R. Dupa programarea traseului, nu trebuie decat sa ne sunati, pentru ca noi sa va rezervam masina si instructorul pentru ziua cea mare.
  • Daca sunteti declarat RESPINS, va trebui sa asteptati 16 zile calendaristice si sa va prezentati din nou la examenul de sala.

Sustinerea examenului de traseu

  • Daca sunteti declarat ADMIS - In acest caz tocmai ati intrat in randul nostru...al soferilor si va uram BUN VENIT!!! 
    Nu trebuie decat sa va prezentati sa va ridicati permisul cu un act de identitate la sediul DRPCIV in cateva zile si gata. Sunteti gata de prima dvs. experienta singur la volan. SUCCES!
  • Daca sunteti declarat RESPINS - In acest caz legea prevede ca solicitantul sa efectueze 3 sedinte de pregatire practica pentru a putea solicita o noua programare la traseu.
    Regula este dupa cum urmeaza: dupa ziua examenului trebuie sa asteptati 16 zile calendaristice pana sa puteti face reprogramarea. In aceste 16 zile veniti la noi la scoala, unde vom efectua cele 3 sedinte suplimentare si va vom elibera o adeverinta in baza careia veti face o noua programare.

Conditii inscriere

Varsta minima de la care se poate incepe scoala pentru categoria B este de 17 ani si 9 luni iar cand se implineste varsta de 18 ani se poate sustine examenul la Politie.
Orice cursant trebuie sa fie apt din punct de vedere psihologic si medical
Cursantul sa nu fi fost condamnat pentru infractiunile prevazute la Art.24 din O.U.G. 195/2002 ***

 Buletin de Identitate / Carte de Identitate

Semnarea contractului de prestari servicii.

0

Cursanti

0

Absolventi

0 Lei

Reduceri

0

Clienti multumiti